Zasto su satovi jednostavno idealan modni dodatak

A
A

Osim što mogu da upotpune ili potpuno istaknu nečiji stil, oni šalju i suptilne signale o odgovornosti te osobe…

Veliki, mali, šareni, jednobojni, drečavih ili nježnih nijansi, ručni, izbori su brojni, a rijetko kad sa bilo kojim dođe do greške.

Sat na nečijoj ruci drugima šalje suptilnu, „tihu“ poruku da je u pitanju odgovorna osoba kojoj je stalo kako do sopstvenog imidža i stila, tako i do vremena u globalu.

Oni često poručuju da se radi o odgovornoj individui koja će znati da cijeni napor i obraća pažnju na sitnice i detalje. Većina ljudi prima takve signale najčešće nesvjesno, bez obzira da li hoće ili ne.

Na sve to, satovi mogu u potpunosti da promijene odjevnu kombinaciju, pa čak i da zasjene sve drugo što odaberemo. S druge strane, oni mogu da budu i savršen detalj koji će spojiti sve ostalo što smo odabrali da obučemo.

Bez obzira da li preferirate glomazne ili sitne satove nalik na narukvicu, da li ih radije nosite kao privjesak ili možda u okviru lančića, uz sat teško da može doći do greške.

Elegantni satovi savršeno izgledaju u svim prilikama kada treba da zasijate, bilo da se radi o važnom prijemu, poslovnom ili romantičnom sastanku, venčanjima ili već bilo kom događaju koji zahtjeva glamurozan ili profesionalan izgled.

S druge strane, oni se uklapaju i pri ležernijim situacijama, a veliki izbor sportskih satova danas pruža savršeno rešenje da ne morate nikad da ga ne nosite. Da ni ne govorimo o tome kako toliki izbor pruža brojne mogućnosti za spektakularne kombinacije različitih svetova i eksperimentisanje sa modnim trendovima.

Ukoliko volite nakit, ali ne i elegantne satove u današnje vreme lako možete da pronađete neke koji izgledaju kao narukvice, bilo velike kožne za rokerski stil ili one sitnije koje se uklapaju uz skoro svaku odjevnu kombinaciju i priliku.

Naravno, tu su i oni koji nežno vise na diskretnim ogrlicama, ali i neki koje je nemoguće primetiti. Ne želite da nosite sat na ruci ili neki manjeg oblika oko vrata? Nema problema, satovi danas mogu da se pronađu i kao neki fenomenalni privjesak koji može da krasi kako vaše ključeve, tako i torbe, sve u zavisnosti od toga šta volite.

U suštini svaka osoba ima barem jedan, ali satovi pružaju toliko mogućnosti da je jednostavno šteta da se njihova svestranost ne iskoristi na bolji način.

Uopšte nije važno čiji potpis nosi vaš sat ili koliko ste izdvojili novca da ga nabavite dokle god izgleda onako kako želite, pokazuje vašu jedinstvenost i odličan modni ukus, a za sve to vreme šalje signale ljudima u vašem okruženju da ste vi osoba na koju mogu da se oslone.

Zapravo, ponekad zna da se dogodi i da ostatak garderobe koju ste odabrali za neku priliku uopšte ne mora da bude važan dok je na vašoj ruci spektakularan sat koji će na pravi način skrenuti pažnju na sve ono za šta se zalažete.

Naizgled jedan tako mali detalj može i te kako da napravi veliku razliku, a sve što je potrebno jeste da pronađete onaj ili one koji vam najviše odgovaraju, a istovremeno daju blagi nagovještaj o vama jer oni mnogima znaju da poruče i mnogo više od tačnog vremena.

Main Menu x
X