Mjesto gdje kupujete uspomene!

A
A

Silverland je od porodičnog biznisa izrastao u respektabilnu multibrend radnju i veleprodaju srebrnog nakita prepoznatljivu ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i cijelom regionu.

“Vođeni motom da ništa nije teško kada se radi ono sto se voli i usrećuje druge, od posla smo napravili životnu avanturu. Postavili smo velike ciljeve koji se ostvaruju zahvaljujući predanom radu i vama, brojnim vjernim kupcima, čije povjerenje izuzetno cijenimo i nerijetko nagrađujemo”.

Danas Silverland u ponudi ima više od 20 brendova satova među kojima su i Michael Kors, Hugo Boss, Emporio Armani, Seiko, Tissot, Tommy Hilfiger

Odnedavno smo prvi na tržištu Bosne i Hercegovine koji imamo u ponudi i satove Roberto Cavalli!

Roberto Cavalli brend je nastao 2000. godine kao posveta novim generacijama slobodnoga duha. Stvara moderne ženske satove odvažnog dizajna i sarađuje sa prestižnim švicarskim stručnjacima dijeleći strast za životom, glamurom i izvrsnošću. Roberto Cavalli kolekcija satova ističe se kroz svoju prestižnu viziju proizvoda i ekskluzivnog dizajna.

Kupcima je itekako poznata bogata ponuda nakita od srebra gdje su i najtraženiji brendovi Maestro Italy, Dancing stone, nauticke narukvice Old skipper, Morellato.

Uspjeh i kvaliteta koju smo postigli omogućili su nam da postanemo ovlašteni zastupnici brenda Maestro Italy, srebrenog nakita sa Swarovski kristalima koji je naišao na oduševljenje naših kupaca, dama sa istančanim ukusom koje cijene da prava ljepota leži u jednostavnosti i suptilnosti.

Pored dobro poznate lokacije Silverlanda u tržnom centru Otoka, nedavno smo otvorili i Maestro Shop na prizemlju Sarajevo City Center (SCC).

Kompletnu ponudu možete pogledati na stranici www.silverland.ba, a nagradne akcije pratite na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Neka Silverland nakit ostane dugovječan spomenik na one male ali i najvažnije događaje u vašem životu, a naši satovi mjere samo trenutke sreće i uspjeha, baš onakve kakve ste vašom vjernošću vi podarili nama.

Main Menu x
X