SATOVI SU UMJETNOST

A
A

U dilemi ste da li je vrijedno kupiti skuplji i kvalitetniji sat?Predstavljamo vam 5 razloga zbog kojih bi to trebalo da ucinite!

1.POKAZUJETE SVOJU OZBILJNOST.

Ukoliko ste proveli vrijeme u izboru i kupovini prelijepog sata koji redovno nosite,to znaci da brinete o sebi i o slici koju odajete,kao i nacinu na koji vas drugi dozivljavaju.

2.BICETE JEDINSTVENI.

Sat koji nosimo na ruci govori o tome ko smo mi.Elegantan,ugledan,sportski,impozantan,suptilan,fin ili jednostavno bljestav?Na vama je da definisete svoj identitet.

3.SATOVI SU UMJETNOST.

Vrhunski sat je prije svega remek-djelo estetike i preciznosti.Brojcanik moze bukvalno biti slika a za mnoge ljude mehanizam sadrzi onoliko umjetnosti koliko kuciste i brojcanik.

4.NESTO PO CEMU CE VAS PAMTITI.

Izuzetni satovi ce trajati dugo.To je predmet koji vam je drag,koji nosite svakodnevno i koji odrazava dio vaseg identiteta.Ne mora nuzno vrijediti ali prepustanje sata nekome do koga vam je stalo jedan je od najboljih nacina prenosenja onih vrijednosti koje su vama bile vazne.

5.SATOVI NAS PODSJECAJU NA NASU VEZU SA VREMENOM.

Nase vrijeme ovdje je ograniceno,a satovi sluze kako bi nas podsjecali na to,kao i da treba da prigrlimo i cijenimo svaki trenutak.Za mnoge ljude nosenje sata moze imati pozitivan efekat na to kako provode vrijeme,jer vas podsjeca da imate samo 24 sata dnevno.

Main Menu x
X